Zarejestruj nazwę Użytkownika

Polityka prywatności

 

To jest informacja dla Ciebie jak chronimy dane osobowe.

 

Rejestracja na edudu.pl wymaga przekazania właścicielowi strony, czyli Huga Media Solution części danych osobowych. Właściciel strony edudu.pl  zobowiązuje się realizować zapisy wynikające z ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku. Huga Media Solution stosuje środki techniczne, których celem jest jak najlepsze zabezpieczenie Twoich danych osobowych. W każdym czasie masz prawo do zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych.

 

Przekazane dane osobowe nie będą sprzedawane lub w jakikolwiek inny sposób udostępniane osobom trzecim, chyba że obowiązek udostępnienia danych osobowych wynika z obowiązujących przepisów prawa w przypadku naruszenia obowiązujących przepisów albo w celu ochrony praw Huga Media Solution.

 

Pliki cookies

 

Niniejszy serwis internetowy korzysta z plików cookies ("ciasteczek") do przechowywania anonimowych informacji o jego użytkownikach. Służy to zapewnieniu najwyższej jakości świadczonych usług oraz pomaga w doskonaleniu funkcjonalności serwisu. Nigdy nie sprzedajemy ani nie przekazujemy gromadzonych przez nas informacji innym podmiotom.

Czym są pliki cookies?

Pliki cookie są małymi plikami przechowywanymi na komputerze użytkownika w celu zapisania jego preferencji, monitorowania historii odwiedzin witryny, poruszania się między stronami oraz dla umożliwienia zapisywania ustawień między odwiedzinami. Pliki cookie pomagają właścicielom stron internetowych w zbieraniu statystyk na temat częstotliwości odwiedzin określonych podstron strony oraz w dostosowaniu jej do potrzeb użytkownika tak, aby była bardziej przyjazna i łatwa w obsłudze.

Jakie informacje są zbierane przez nasz serwis internetowy?

Pliki cookie, z których korzysta serwis używane są do:
  • monitorowania liczby i rodzaju odwiedzin strony internetowej, zbierania danych statystycznych na temat liczby użytkowników i schematów korzystania z witryny, w tym danych o numerze IP, urządzeniu, czasie ostatniej wizyty w serwisie, etc.,
  • zachowania preferencji użytkownika, układów ekranu, w tym preferowanego języka i kraju użytkownika,
  • poprawy szybkości działania i wydajności witryny,
  • gromadzenia danych koniecznych do przeprowadzenia transakcji i zakupów.
  • gromadzenia danych przez sieci reklamowe.

Jak zablokować gromadzenie informacji w plikach cookies?

Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć akceptowanie plików cookies. Można to zrobić poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej i usunięcie wszystkich plików cookie. Zastrzegamy iż wyłączenie obsługi plików może spowodować błędne działanie serwisu.