Witam!
Dlaczego nie mogę oglądać filmików ? Mam ten problem od wczoraj. Przedwczoraj wszystko ładnie działało, a od wczoraj zamiast filmu jest czarne okienko i nic się nie dzieje. Czym jest to spowodowane ???
Witaj;-) Sprawdzaliśmy, czy na naszych komputerach otwieraja sie filmiki ze strony - otwierają sie bez problemów; być może masz zbyt wolny internet albo wyłaczoną obsługę "ciasteczek";-) Daj znać czy udało się jakoś temu zaradzić?
pozdrawiamy serdecznie,
edudu.pl
Ja miałam ten sam problem, gdy uruchamiałam filmiki w przeglądarce Google Chrome. Spróbowałam w Mozzilla Firefox i nie było żadnego problemu. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez goskaaaa ; 08-12-2011 o 16:14
Wszystkich użytkowników edudu.pl korzystając z Google Chrome prosimy o cierpliwość, od kilku dni nie można wyświetlać naszych filmów w tej przeglądarce.
Znamy ten problem i zdiagnozowaliśmy go. Prace trwają. Od jutra nie powinniście mieć kłopotów z otwieraniem naszych castów.
We wszystkich innych przeglądarkach nie będziecie mieć żadnych problemów z otwarciem filmików.
Za utrudnienia przepraszamy!
Witam !!!! nie mogę oglądać filmików wykupiłam ten pakiet a filmiki dalej zablokowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Ostatnio edytowane przez renatka190991 ; 01-04-2012 o 12:45
Proszę się zalogować ponownie, wszystko powinno działać poprawnie, odebraliśmy płatność.
po raz 3 się loguje i dalej nic
Sprawdziliśmy wszystko działa poprawnie.Pamiętaj, żeby oglądnąć film musisz go wcześniej odblokować. Na razie wykupiłaś pakiet teraz musisz odblokować wybrany filmik.
Wybierz film, który chcesz odblokwać klikając "Odblokuj" nad filmem. Wówczas w polu playera z filmem zobaczysz stan swojego pakietu.
Wysłałam sms, który umożliwia mi oglądanie filmików przez 48h. Niestety tylko jeden z nich odblokował się po kliknięciu na "odblokuj" a reszta nie działa... Proszę o szybką pomoc.