Może zamieścilibyście kilka filmików z zakresu biologii ?
Mamy to na uwadze. Jak na razie mało chętnych jest na biologię.
Tak właśni mi się przypomniało jak oglądałam Cejrowskiego, że on tam dość dużo mówi o biologii, a dziś oglądałam o tartaku odcinek.. ;p
I po ludzku wytłumaczył dużo rzeczy ^^, więc polecam, oglądajcie Cejrowskiego i wzbogacajcie swoją wiedzę!
Odciniki ;]
i galileo też opowiada o ciekawych rzeczach, aż miło posłuchać !![]()
Ostatnio edytowane przez gorzka ; 03-21-2011 o 16:45
Galileo opowiada ciekawie, lecz to nie jest przydatne "jako tako" w szkole. Sama jestem dość ciekawa świata i uwielbiam oglądać Galileo i Jak To Jest Zrobione, ale mało z tego pożytku na codzień.
Co do biologii, polecam serię bajek "Było sobie życie". Śmiejcie się śmiejcie, ale ja się więcej z tego nauczyłam niż na moich lekcjach biologii w 1 gim.
Ja jako wykwalifikowany nauczyciel z wieloletnim stażem na ludziach się znam; ogladania, a tym bardziej słuchania, Cejrowskiego STANOWCZO odradzam! Profesor Zdzisława Kwoka mówi stanowcze nie osobom, które nie są otwarte na dialog i propagują społeczną nienawiść!
Ja także prosiłbym o filmy z biologii np. z podstaw genetyki , która jest dość skomplikowana!![]()
Ja też jestem za biologią! W końcu to też przedmiot ścisły, a nie każdy go rozumie.
Prosiłabym także o filmiki z języka niemieckiego![]()